GYIK

Eredetiség

Az általunk forgalmazott termékek eredetiek, 100% garanciát vállalunk rájuk.

A weboldalon lévő árak a magyar Ft (forint) árai (számai) minden esetben. A google fordító által mögéjük tett különböző pénznemeket nem kell figyelembe venni.

Mit tegyél, ha nem találod levelünket a rendelésedről?

Keresd a SPAM mappában! Amennyiben nem találnád visszaigazoló levelünket beérkező leveleid között, úgy kérjük, nézd meg a SPAM mappában. 

TIPP: 
Nyisd meg a SPAM mappát és keresd meg levelünket.
Helyezd át a levelet a beérkező mappába (vedd le a spam jelölést a levélről).
Tedd kedvencekhez, vagy csillagozd be, vagy címkézd fel levelünket, hogy a későbbiekben könnyen megtaláld.
Továbbá még hozzáadhatod email címünket a biztonságos feladókhoz, vagy címlistához.

Hogy tudok fizetni bankkártyával?

Jelenleg nincsen mód bankkártyás fizetésre a futárszolgálatnál.

Mikor kapom meg a parfümömet, ha már megrendeltem? Egy hétig várjak, aztán rendeljek másikat?

Általában a rendeléstől számított 5 nap a kiszállítás. Amennyiben ennyi idő alatt mégsem kapod meg, és nem kaptál e-mailben értesítést, ha továbbra is szeretnéd megfigyelési listánkon tartani rendelésedet, jelezd felénk e-mailben. Ilyen ritkán fordul elő, de ha mégis ezt tapasztalod, hogy tájékoztatást sem kaptál, jelezd felénk, kollégánk kiemelten fog foglalkozni megrendeléseddel.

Érdemes 1 hétig várnom?

A megrendelésekkel érdemes várni, az 1 hét letelte után töröljük megrendelésed, de a törlésről is küldünk értesítőt, amikor ezt megtesszük.


Van-e raktáron a parfümömből? Megrendelés előtt lehet-e ezt tudni?

A rendelhető termékeknél "Raktáron" felirat jelzik, hogy 5 napon alatt szállítani tudjuk. Amennyiben nem látod a feliratot az adott terméknél, ne ess kétségbe, ilyen esetekben is általában teljesíthető a megrendelés 1 hét alatt, hisz napi kapcsolatban vagyunk beszállítóinkkal.

Miért? A különleges darabokat gyorsan elkapkodják így átmenetileg sokszor nem lehet kapni őket. Mivel hetente jön áru, ezért érdemes megrendelni és praktikusan ebben az esetben ha még pillanatnyilag nem is kapni, akkor is egy darabig figyelemmel kísérjük az igényedet. Azokat a darabokat amelyek már régi szériák, sajnos csak alkalomszerűen tudjuk beszerezni. 
A parfümöket heti szinten kapjuk, így gyakran változik a készlet, így érdemes megrendelni és az aktuális információkról azonnal értesítünk! 

Szeretném lemondani a megrendelésemet. Hogyan tudom megtenni?

Lemondani legkönnyebben itt tudod >>

Telefonon, emailban, egyéb módon nem áll módunkban megrendelés lemondásodat elfogadni! 

Mi van olyankor, ha már kibontottad a terméket, de mégsem szeretnéd megtartani?

Első lépésként jelezd felénk írásban, az eset részletes leírásával, kifogásoddal. 
Amennyiben a terméket már felbontottad (eltávolítottad a celofán csomagolást), használtad (parfüm esetén fújtál belőle) és hiányzik belőle, úgy kérvényezd a kifogásodnak és a terméknek a kivizsgálását, írd meg ügyfélszolgálatunknak a panaszt, észrevételt! A körülmények kivizsgálása után megpróbálunk a legmegfelelőbb módon eljárni. A terméket ne használd/ne használd tovább, amennyiben rendellenességet érzékelsz, és azonnal tájékoztass minket erről. 

Lehetséges-e a megrendelt kiszerelést kicserélni más kiszerelésű parfümre?

Emailben jelezheted felénk, ha más kiszerelésben szeretnéd a terméket a leadott rendeléshez képest. Ez csak akkor lehetséges, ha még nem adtuk át a futárnak a megrendelésedet.
Ha már késő, vissza tudod küldeni a kiszállított parfümöt, az itt a Visszáru pontban leírt módon, és add le újra a megrendelésedet a pontos kiszerelés megadásával.

Lehetséges-e kicserélni a megrendelt parfümöt?

Természetesen lehetséges kicserélni az alábbi módon: 
1. Visszaküldöd nekünk a terméket alább megadott címünkre. Csak bontatlan, sértetlen terméket áll módunkban visszavenni. 
A visszaküldés postai utánvéttel, a mi költségünkre történjen. (Hogyan? Az Utánvét költségével megnövelt árat írjd az utánvétre, mi ezt fogjuk a termék visszavételekor kifizetni.) 
Visszáru címünk: 

2. Leadsz egy új megrendelést a bestparfumplaza weboldalán. 

3. Sajnos jelenleg logisztikai okok miatt nem áll módunkban egyszerűbb megoldást felajánlani. 
A megoldáson dolgozunk, remélhetőleg hamarosan újabb szolgáltatásokkal állhatunk szolgálatodra. 

Mi a megoldás arra, ha olyan parfümöt szeretnénk, amelyet nem találok a weboldalon?

Kérjük használd a keresőt, lehetséges, hogy csak elkerülte a figyelmedet, pedig van weboldalunkon.
Sajnos nem tudunk olyan parfümöket beszerezni, amelyek nem szerepelnek a weboldalon. Ebben az esetben írj nekünk, és mi kiemelten figyeljük az ilyen jellegű igényeket, de sajnos többet nem tudunk tenni.

Valamiért nem a megfelelő parfümöt kaptam meg. Mi a teendőm?

Mindenek előtt elnézésedet kérjük a hibánkért! Természetesen megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást. 
Ha valamilyen okból kifolyólag nem a megrendelésnek megfelelőeket küldtük ki (vélhetően adminisztrációs hiba történt), úgy a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldást tudjuk kínálni. 

Küldd vissza a terméket a mi költségünkre! 
Hogyan? A szállítási információk, Visszáru pontjában leírtak szerint >>
Csak bontatlan, sértetlen terméket áll módunkban visszavenni. Amennyiben a kiszállított terméket mégsem kéri, úgy azt (azokat) visszaküldheti postai utánvéttel a mi költségünkre. (Hogyan? Az Utánvét költségével megnövelt árat írja az utánvétre, mi ezt fogjuk a termék visszavételekor kifizetni.) 
Elnézését kérjük és bízunk abban, hogy ezen átmeneti hibánk miatt nem vesztette el bizalmát bennünk és a későbbiekben is felkeresi webáruházunkat. 

A doboz nélküli parfüm miben másabb a többinél? Mit jelent a "doboz nélküli" kifejezés?

A doboz nélküli parfüm összetételében és illatában semmiben nem különbözik a többi parfümtől. A vásárlók a boltok polcairól kizárólag ilyen parfümöket vehetnek le és szagolhatják meg. Ezek a parfümök általában kupak nélküliek és egy sima kartondobozba vannak becsomagolva. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bármivel is rosszabbak lennének a többitől. Amennyiben nem ajándékba vásárolsz parfümöt, hanem saját használatra, a doboz nélküli vásárlásával további 2-3000 forintot spórolhatsz. (ennyivel olcsóbb a hasonló kiszerelésű dobozos parfümnél)

Mit jelentenek a rövidítések a parfüm neve mellett? 

Mit jelent az "fl. oz." rövidítés? Ezzel a kifejezéssel a parfümök kiszerelését böngészve találkozhatunk. Az fl. oz. egy angolszász mértékegység, a fluid ounce rövidítése. A parfümök kiszerelését ml-ben és fl. oz.-ben szokták meghatározni. 1 fl. oz.=28,4 ml.
További rövidítések: 
EDP (Eau de parfum): 10-30% illatanyagot tartalmazó parfüm 
EDT (Eau de toilette): 5-20% illatanyagot tartalmazó parfüm 
EDC (Eau de cologne - magyarul kölni víz): olyan parfüm, amely 2-5%-ban tartalmazza valamilyen citrusféle (narancs, citrom, lime, mandarin stb.) illatanyagát, illetve levendula, rozmaring, kakukkfű, narancslevél vagy jázmin kivonatát.

Hívhatsz-e minket hétvégén?

Hétvégén nem tudja rendszerünk hívását fogadni, köszönjük megértését. Kérjük látogassa meg weboldalunkat, ahol az Adminisztrátornak tud üzenetet küldeni. 
Egyéb esetek: 
Egyéb ügyben keres minket: Kapcsolatok menüpont alatt írjon nekünk.

Van e raktáron a megrendelni kívánt parfüm?

A parfümöket hetente szerezzük be, így a következő szállítmánynál vélhetően lesz belőle, ha az nem egy különleges, vagy régi kiadású, ritka darab. Bizonyos parfümök világszerte hiánycikkek, így ennek mi is ki vagyunk szolgáltatva. 

Miért? A különleges darabokat gyorsan elkapkodják, így átmenetileg sokszor nem lehet kapni őket. Mivel hetente jön áru ezért érdemes megrendelni és praktikusan ebben az esetben ha még pillanatnyilag nem is kapni, akkor is egy darabig figyelemmel kísérjük igényedet. Azokat a darabokat, amelyek már régi szériák, sajnos csak alkalomszerűen tudjuk beszerezni. A parfümöket heti szinten kapjuk, így gyakran változik a készlet, így érdemes megrendelni és az aktuális információkról azonnal értesítünk! 

Más kiszerelésben mikor lesz egy-egy parfüm?

A parfümöket hetente szerezzük be, így a következő szállítmánynál vélhetően lesz belőle, ha az nem egy különleges, vagy régi kiadású, ritka darab. Bizonyos kiszerelések világszerte hiánycikkek, így ennek mi is ki vagyunk szolgáltatva. jelen helyzetnek. 

Miért nem törlik a rendszerből azt a parfümöt, ami nincs?

Jelenleg nincs kapacitásunk az időszakosan kapható termékek aktualizálására. A különleges darabokat gyorsan elkapkodják, így átmenetileg sokszor nem lehet kapni őket, majd később újra elérhetőek, ezért nem töröljük a rendszerből. 

Régóta keresek egy parfümöt, elvileg nem gyártják már, mégis megtaláltam nálatok. Akkor mégis gyártják?

A kifutott termékeket évente frissítjük a rendszerben, ezek januárban kerülnek kivezetésre, mivel évközben egy-egy alkalommal mégis beszerezhetőek. 

Van e lehetőség átutalásos fizetésre?

Jelenleg csak utánvétes fizetésre van lehetőség, de dolgozunk a PayPal lehetőségen is. 

Van e lehetőség személyes átvételre?

Jelenleg csak kiszállítással, utánvéttel lehet hozzájutni a termékhez. 

Már két hete megrendeltem a parfümöt, de még mindig nem érkezett meg. Mikor fog megérkezni?

Bizonyos kiszerelések világszerte hiánycikkek, így ennek mi is ki vagyunk szolgáltatva. Illetve lehetséges, hogy ez egy kifutó termék, ezért nehezebb a beszerzése. Próbáljuk beszerezni a parfümöket minél előbb, de addig is a türelmet szeretnénk kérni. 

Mi a teendő akkor, ha több parfümöt rendeltem, viszont az egyiket szeretném visszavonni?

Kérje kollégánk segítségét a +36 70 523 5699-ös telefonszámon, vagy jelezze kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül a rendelési azonosító és a visszavonandó termék nevének és kiszerelésének pontos megadásával. 

Mi történhetett akkor, ha nem kaptam tájékoztató levelet rendelésemről?

Kérjük nézze meg spam mappáját és értesítő emailünket jelölje meg, csillagozza vagy tegye kedvencekbe (biztonságos levélnek jelölés) annak érdekében, hogy további levelünk ne kerüljön spam listára. 

A megrendelésem állapota Elküldve, teljesítve. Pontosan mikor kapom meg a parfümöt?

A megrendelt parfüm(ök) futárszolgálathoz került. 1-2 napon belül szállítják az címedre. Ha mégsem került kiszállításra a termék, kérje ügyfélszolgálatunktól a rendelés csomagszámát. 

A megrendelésem óta változott a parfüm ára. Ebben az esetben milyen áron kapom meg?

Annak ellenére, hogy változott az ár, az általad rendelt terméket azon az áron szállítjuk ki, ami a rendeléskor aktuális volt. 

Karácsony: A december 17-e után rendelt termékeket ki tudják szállítani karácsonyig?

A megrendelést a karácsonyi forgalomra való tekintettel nem tudjuk teljesíteni. Amennyiben nem ajándéknak szántad megrendelésedet, úgy természetesen, az ünnep után ki tudjuk szállítani. Amennyiben mégis megrendeled, úgy a következőket tudjuk javasolni. 
1: A kiszállítást nem tudjuk garantálni, de megrendeléseddel természetesen foglalkozunk. Ha vállalod a kockázatot, hogy nem kapod meg az ünnepekig, úgy nincs egyéb teendőd. 
2: Kérjük, mondd le a megrendelésedet, amennyiben karácsonyi ajándéknak szántad. Megrendelés lemondása >> 
3: Nincs egyéb teendőd, ha megrendelésednek megérkezése az ünnepek után is megfelelő. 

Ünnepek előtt hány nappal kell megrendelésemet leadni, hogy az ünnepnap előtt megkapjam megrendelésemet?

Hogy megrendelésedet teljesíteni tudjuk, ünnepnapot megelőzően min. 6 munkanappal kell elküldened. Amennyiben megfelel az is, hogy megrendelésedet csak az ünnepnap után tudjuk teljesíteni, ebben az esetben nincs egyéb teendőd. Amennyiben mégis megrendelted pár nappal az ünnepnap előtt, úgy a következőket kell tudnod, az alábbiakat javasoljuk.. Az egyik, hogy lemondod megrendelésedet vagy kockáztatsz, hátha megrendelésed mégis megérkezik, de garanciát nem tudunk vállalni. 

Mit értünk Budepest és környékén alatt?

Budapest és 20km-es körzetét vesszük Budapest és környékének. 

Milyen lehetőségeim vannak, ha szeretném lemondani vagy módosítani a terméket, de az már a futárnak át van adva?

1. Ha valóban nem szeretnéd mégsem a parfümöt valamiért, arra kérünk, hogy akkor legközelebb korábban gondold át megrendelését. Terméket természetesen jogod van nem átvenni. 
2. Átveszed, és azon terméket, amelyet nem szeretnél, juttasd vissza hozzánk, ennek teljes költségét mi álljuk. Részletek a szállítási információk, Visszáru pontjában. >>