Szállítás

Szállítási idő, költség

1. A szállítás teljesítése:
A megrendelés leadását követő munkanaptól számított 2-4 munkanap alatt teljesítjük, tehát várhatóan 3-5 munkanap a szállítás.

2. A szállítás költsége:
A parfümöket a GLS futárszolgálat szállítja házhoz, a kiszállítás díja 990 Ft.

 

3. A szállítás módja és ideje:
A bestparfumplaza.com a GLS futárszolgálattal juttatja el otthonodba vagy munkahelyedre a csomagot. Erről emailt is kapsz a feldolgozás során a futár cég elérhetőségeivel.
A kézbesítés kizárólag munkanapokon történik, általában 08 - 17 óra között.
 

4. Fizetési módok:
Fizetés készpénzzel történik, a futárnak az áru átvételének időpontjában. A fizetendő összegről a megrendelés elküldésekor pontos információt kap a vásárló, emlékeztetőül e-mail értesítést kap a megadott e-mail címére a rendelt termékekről, azok értékéről, a kiszállítás díjáról, valamint az átvételkor fizetendő végösszegről.

Gyakori kiszállítási kérdésekre a válaszok: 
Mikor kapom meg a parfümömet, ha már megrendeltem? Érdeklődni szeretnék mikor kerül a parfüm kiszállításra?

Válasz: Feldolgozás alatt fázisnál: 2-4 nap attól függően hogy vidék vagy Budapest környéke-e. 
Válasz: Folyamatban fázisnál: 2-4 nap attól függően, hogy vidék vagy Budapest környéke-e. 
Válasz: Futárnak átadva: 1-3 nap attól függően, hogy vidék vagy Budapest környéke-e. 
Válasz: Mégsem kapni fázisnál: Sajnos még nem tudtuk beszerezni, 1 hét is eltelhet.
Ha ma rendelted meg a parfümöt és kapható, akkor Budapest környékére megrendelés napja +2-3 munkanap, vidékre megrendelés napja +3-4 munkanap.

Válaszok a gyakori és fontos kérdésekre itt » 

Visszáru

Hová tudod visszaküldeni a terméket?

Csak bontatlan, sértetlen terméket áll módunkban visszavenni. 
Amennyiben a kiszállított terméket mégsem kéred, úgy azt (azokat) visszaküldheted postai utánvéttel a mi költségünkre. (Hogyan? Az Utánvét költségével megnövelt árat írd az utánvétre, mi ezt fogjuk a termék visszavételekor kifizetni. Az összeget a Magyar Posta fogja számodra visszavinni) 
Visszáru címünk: Web Fashion Kft. 1087 Budapest, Kerepesi út 29/B. 7. épület 2. em.

Mi van olyankor, ha már kibontottad a terméket?

Első lépésként jelezd felénk írásban, az eset részletes leírásával. 
Amennyiben a terméket már felbontottad (eltávolítottad a celofán csomagolást), használtad (parfüm esetén fújtál belőle) és hiányzik belőle, úgy kérvényezd a kifogásnak és a terméknek a kivizsgálását, írd meg ügyfélszolgálatunknak a panaszt, észrevételt! A körülmények kivizsgálása után megpróbálunk a legmegfelelőbb módon eljárni. A terméket ne használd/ne használd tovább, amennyiben rendellenességet érzékelsz, és azonnal tájékoztass minket erről. ( Kapcsolat /Üzenet >> )

 
Szállítási módok, szállítás

Hogyha webáruházunkban parfümöt rendelsz, a visszaigazolási e-mailt azonnal megkapod, és nem kell megerosítened rendelésedet, hanem automatikusan bekerül adatbázisunkba, és a termék kiküldésre kerül


Hírlevél nyilatkozat: 
Webáruházunkat használva vásárláskor automatikusan bekerülsz a hírlevél rendszerünkbe, ha szeretnéd, és ezzel elfogadod, hogy webáruházunk hírlevelet küldhet neked, azaz beleegyezel, és feliratkozol hírlevelünkre. Amennyiben nem kéred hírlevelünket, vagy nem szeretnél hírlevél adatbázisunkban szerepelni, úgy ne iratkozz fel a megrendelésnél.

 
Fizetési módok:

Fizetés készpénzzel történik, a futárnak az áru átvételének időpontjában. A fizetendő összegről a megrendelés elküldésekor pontos információt kap a vásárló, emlékeztetőül e-mail értesítést kap a megadott e-mail címére a rendelt termékekről, azok értékéről, a kiszállítás díjáról valamint az átvételkor fizetendő végösszegről.  

Üzemeltető adatai: 

Cégnév: Web Fashion Kft.
Cégjegyzékszám: 13-09-175470 
Adószám: 25287196-2-13 
Székhely: 2724 Újlengyel, Kossuth utca 115.

Kapcsolatfelvétel elektronikus levéllel itt >>