Szállítás

Szállítási idő, költség

1. A szállítás teljesítése:
A megrendelés leadását követő munkanaptól számított 2-4 munkanap alatt teljesítjük, tehát várhatóan 3-5 munkanap a szállítás.

2. A szállítás költsége:
A parfümöket a GLS futárszolgálat szállítja házhoz, a kiszállítás díja 990 Ft.

 

3. A szállítás módja és ideje:
A bestparfumplaza.com a GLS futárszolgálattal juttatja el otthonodba vagy munkahelyedre a csomagot. Erről emailt is kapsz a feldolgozás során a futár cég elérhetőségeivel.
A kézbesítés kizárólag munkanapokon történik, általában 08 - 17 óra között.
 

4. Fizetési módok:
Fizetés készpénzzel történik, a futárnak az áru átvételének időpontjában. A fizetendő összegről a megrendelés elküldésekor pontos információt kap a vásárló, emlékeztetőül e-mail értesítést kap a megadott e-mail címére a rendelt termékekről, azok értékéről, a kiszállítás díjáról, valamint az átvételkor fizetendő végösszegről.

Gyakori kiszállítási kérdésekre a válaszok: 
Mikor kapom meg a parfümömet, ha már megrendeltem? Érdeklődni szeretnék mikor kerül a parfüm kiszállításra?

Válasz: Feldolgozás alatt fázisnál: 2-4 nap attól függően hogy vidék vagy Budapest környéke-e. 
Válasz: Folyamatban fázisnál: 2-4 nap attól függően, hogy vidék vagy Budapest környéke-e. 
Válasz: Futárnak átadva: 1-3 nap attól függően, hogy vidék vagy Budapest környéke-e. 
Válasz: Mégsem kapni fázisnál: Sajnos még nem tudtuk beszerezni, 1 hét is eltelhet.
Ha ma rendelted meg a parfümöt és kapható, akkor Budapest környékére megrendelés napja +2-3 munkanap, vidékre megrendelés napja +3-4 munkanap.

Válaszok a gyakori és fontos kérdésekre itt » 

Visszáru

Hová tudod visszaküldeni a terméket, amennyiben mégsem kéred?

Csak bontatlan, sértetlen terméket áll módunkban visszavenni az elállási jog alapján 14 napig! 
Amennyiben a kiszállított terméket mégsem kéred, úgy azt (azokat) visszaküldheted a részünkre. Kérjük, a visszaküldést megelőzően jelezd elállási szándékodat írásban ügyfélszolgálatunkon.

Ha a fogyasztó a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22. §-nak megfelelően eláll a szerződéstől, az Eladó legkésőbb az áru visszaérkezésétől számított 14 (tizennégy) napon belül visszatéríti a fogyasztó által megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket, így a szállítási díjat is. A megrendelés értékét átutalással térítjük vissza  részedre a bankszámlaszámodra, melyet kérjük, az elállási szándékod jelzésekor e-mailben pontosan küldd meg részünkre. 

A visszaküldött csomagban kérjük, helyezd el a kapott számlának a másolatát, vagy a megrendelés azonosítót tüntesd fel, hogy biztosan be tudjuk azonosítani a megrendelést.

A vásárlástól való elállás estén a visszaküldés szállítási díját átvállaljuk! A visszautalt összeg a megrendelésed értéke és a visszaküldés díjának összege lesz! 

Visszaáru címünk, ahová küldheted a mégsem kért csomagot: Web Fashion Kft. 1087 Budapest, Kerepesi út 29/B. 7. épület 2. em. 

Mi van olyankor, ha már kibontottad a terméket?

Első lépésként jelezd felénk írásban, az eset részletes leírásával. 
Amennyiben a terméket már felbontottad (eltávolítottad a celofán csomagolást), használtad (parfüm esetén fújtál belőle) és hiányzik belőle, úgy kérvényezd a kifogásnak és a terméknek a kivizsgálását, írd meg ügyfélszolgálatunknak a panaszt, észrevételt! A körülmények kivizsgálása után megpróbálunk a legmegfelelőbb módon eljárni. A terméket ne használd/ne használd tovább, amennyiben rendellenességet érzékelsz, és azonnal tájékoztass minket erről. ( Kapcsolat /Üzenet >> )

 
Szállítási módok, szállítás

Hogyha webáruházunkban parfümöt rendelsz, a visszaigazolási e-mailt azonnal megkapod, és nem kell megerosítened rendelésedet, hanem automatikusan bekerül adatbázisunkba, és a termék kiküldésre kerül


Hírlevél nyilatkozat: 
Webáruházunkat használva vásárláskor automatikusan bekerülsz a hírlevél rendszerünkbe, ha szeretnéd, és ezzel elfogadod, hogy webáruházunk hírlevelet küldhet neked, azaz beleegyezel, és feliratkozol hírlevelünkre. Amennyiben nem kéred hírlevelünket, vagy nem szeretnél hírlevél adatbázisunkban szerepelni, úgy ne iratkozz fel a megrendelésnél.

 
Fizetési módok:

Fizetés készpénzzel történik, a futárnak az áru átvételének időpontjában. A fizetendő összegről a megrendelés elküldésekor pontos információt kap a vásárló, emlékeztetőül e-mail értesítést kap a megadott e-mail címére a rendelt termékekről, azok értékéről, a kiszállítás díjáról valamint az átvételkor fizetendő végösszegről.  

Üzemeltető adatai: 

Cégnév: Web Fashion Kft.
Cégjegyzékszám: 13-09-175470 
Adószám: 25287196-2-13 
Székhely: 2724 Újlengyel, Kossuth utca 115.

Kapcsolatfelvétel elektronikus levéllel itt >>