Színes illatok, őszi parfümajánló

Színes illatok, őszi parfümajánló

Már javában az őszben vagyunk, de még napközben élvezhetjük a napsugarak simogató melegségét. Az őszi lombhullás varázslatos színe szinte színorgiával öveznek minket, így az ideális parfüm kiválasztása is lehet sokkal bátrabb, egy enyhe fűszerességgel vegyített színes virágos, gyümölcsös illat felmelegíthet.

 

Az őszi időjárás kedvez a parfümök illatának kibontakozásának, hisz se kánikula, se fagy nincsen még. Válasszunk bátran bármilyen illatcsaládból ebben az évszakban, ám kerüljük a túl friss, és a túl fűszeres illatokat. 

Nagyon kedvelt őszi illat a Paco Rabanne Olympea parfüm, ami egy kifinomult női illat, édesen fás jegyekkel. A dinamikusan modern, szenvedélyes nő illata.
 

Magabiztos, szenvedéllyel teli nő illata a Versace Eros pour femme parfüm, az őszi időben engedi leginkább kiemelni a női erőt, és ellenállhatatlanságot. Érzéki fás illatjegyei csábító hangulatúvá teszik.

A Gucci Bamboo viselése ősszel inspirál egy erős és kifinomult ízlésű nőt. Elegáns, függetlenséggel kibontakozó illat, romantikus alkatú hölgyek számára.

Dinamizmus és titokzatosság jellemzi a Carolina Herrera Good Girl parfümöt, ami vonzó aurával vesz körül. Érzéki, csábító kisugárzást kölcsönöz, megigéző hatással, a modern nő illata. Orientális-virágos illatcsalád.

Tulajdonképpen télen-nyáron megállja a helyét a Prada Infusion d'Iris parfüm, mégis ősszel érvényesül igazán. Elegáns, letisztult, harmonikus illat.

Édeskés titokzatosságával a Guerlain Shalimar parfümöt is meg kell említenünk, hisz érzékien fűszeres jegyei ősszel testet-lelket melengető hatással bírnak.

Végül, de nem utolsó sorban a J. Del Pozo Halloween parfüm frissítően gyümölcsös akkordjaival, csábító játékosságával magával ragadó illatával a szellemes és játékos, mégis romantikus hölgyek ideális illata nappal és esti viseletre egyaránt.